Thursday, January 24, 2008

Παζάρι βιβλίων στην πλατεία Κλαυθμώνος

Για να μην «σκοτώνονται» τα βιβλία, όταν «γεράσουν», το «ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ», για δέκα ημέρες, είναι και πάλι κοντά μας.

Σύνθημα προς τους βιβλιόφιλους: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, για να μην πολτοποιηθεί!»


Από Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, μία έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μία μεγάλη Γιορτή γνωριμίας με το Βιβλίο, για 13η συνεχή χρονιά, από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων.


Οι τιμές, όπως πάντα, με την εγγύηση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, θα σας εκπλήξουν: 1,00 1,50 2,00 3,00 3,50 4,00 4,50 κ.ο.κ.


Το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2008, 1 έως 10 Φεβρουαρίου, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.


8 comments:

ΩΣΗΕ said...

Αχ ρε τουλίπα μου και θα ερχόμουν στις αρχές του μηνός αλλά το ανέβαλα για το τέλος. και βλέπω έκθεση έργων τέχνης μέχρι τις 13, τώρα βιβλία και μάλιστα με τέτοιες τιμές..
Θά' χει τίποτα τέλος του μηνός;;;

καλό βράδυ

tulipa nera said...

Μη στεναχωριέσαι, κάθε τόσο συμβαίνουν διάφορα στην πρωτεύουσα, σίγουρα θα έχει αξιόλογα δρώμενα και προς το τέλος του μήνα. Θα το κοιτάξω και θα σου πω!

Φιλιά

KitsosMitsos said...

Όντως πολύ ωραία κίνηση. Και πού ξέρεις, μέσα στο χαμό, μπορεί να βρεθεί κάτι ενδιαφέρον. Έχει τύχει να πετύχω θησαυρούς.
Θα είμαστε εκεί, λοιπόν.

iLiAs said...

Καλη βδομάδα ανθισμένη τουλίπα :)

ΩΣΗΕ said...

ευχαριστώ τουλίπα μου

καλό βράδυ

Sandy Cheeks said...

Δηλαδή τώρα που γράφω εδώ είμαι τουλίπα?
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, μπορεί να περάσω με κανένα φίλο, γιατί εγώ από βιβλία είμαι φουλ.
Καλως σε βρήκα.

tulipa nera said...

kitsomitso είχα πάει πριν μερικά χρόνια στο παζάρι βιβλίων, με είκοσι ευρώ στην τσέπη, 'να ρίξω μια ματια'. Για πότε έφυγε το εικοσάρικο και γέμισαν τα χέρια μου σακκούλες με βιβλία, ούτε που το κατάλαβα...

ilia μου καλή εβδομάδα να έχουμε, ελπίζω με λίγο χιονάκι και στο κέντρο. Οι τουλίπες, άλλωστε, αντέχουν στο κρύο ;)

ωσηε μου καλησπέρα! Όπως σου είχα γράψει, έψαξα για εκδηλώσεις στο τέλος Φεβρουαρίου. Αν θες, ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων , ίσως βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει. Αρκετές εκδηλώσεις οργανώνονται και στο Μέγαρο Μουσικής . Σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα ιστοσελίδες, πάντως στις δύο παραπάνω θα βρεις αρκετά πραγματάκια...

sandy cheeks καλωσήρθε μια ακόμα τουλίπα στην πολύχρωμη γειτονιά μας! Μου φαίνεται θα το οργανώσουμε να πάμε όλη η blogοπαρέα :))

Καλό βράδυ σε όλους!

Giorgio said...

Mπορεί να μην την πρόλαβα την έκθεση αλλά η μαμά μου, πήρε κάτι πολύ ωραία βιβλία μόνο με 3-5 ευρώ το καθένα...Λίγο που τα κοίταξα φαίνονται πολύ καλά!!!Αντε να ξαναγίνει να εμπλουτίσω λίγο και τη δικιά μου βιβλιοθήκη!Nice blog!!

Καλό βράδυ!